Praktijkopleidingen voor Kraamverzorging

Deze complete en praktische training is geschikt voor alle kraamverzorgenden die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren om fysiek veilig te kunnen werken en daarnaast optimale kraamzorg willen verlenen. Het is voor kraamverzorgenden die al fysieke klachten hebben maar deze willen verminderen èn voor kraamverzorgenden die geen fysieke klachten willen krijgen.

De training leert je niet alleen hoe je al je werkzaamheden zonder fysieke overbelasting kunt uitvoeren, maar leert je ook grenzen te stellen.

De training gaat over de juiste houding bij al je werkzaamheden, over haptonomie en werken met aandacht voor de signalen van je lichaam.

U heeft de keuze uit een basisopleiding of een vervolgopleiding.

Wat is kraamverzorging?

Kraamverzorging is de professionele zorg en ondersteuning die wordt geboden aan de ouders van een baby. De kraamverzorgende is er voor ondersteuning voor het geven van tips en advies. Ze kan je helpen bij het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luiers, het aan- en uit kleden etc. Het doel van kraamverzorging is om ervoor te zorgen dat de ouders en baby een goede start hebben en om eventuele problemen op tijd te zien en op te lossen.

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze Facebook pagina? Hier krijgt u een idee van ons als bedrijf zijnde en wat wij doen!

Kraamverzorging