Transfers Belicht -

Online training

Bekijk hieronder de programma’s die u online kunt volgen.

Online training programma’s

Wij bieden een tweetal online trainingen aan, te weten een training gericht op aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen en een training werken met de actieve en passieve tillift.

1. Aan- uittrekken kousen

1. Aan- uittrekken kousen

De online training leert medewerkers hoe ‘steunkousen’ kunnen worden aan- en uitgetrokken zonder fysieke overbelasting en prettig voor de cliënt (met behoud van huid en kous).
De handelingen worden in het brede perspectief geplaatst van ‘waar, hoe en waarom’. Vanuit een fysiek veilige werkhouding, haptonomisch (dus zonder kracht) en met de juiste hulpmiddelen zoals de SlideX.

2. Werken met tilliften

2. Werken met tilliften

De interactieve online training is op maat en toont alle facetten van fysiek veilig omgaan met tilliften.
Het geeft volledige informatie over de volgorde van hulpmiddeleninzet, soorten tilliften en tilbanden, (contra-) indicaties, hoe aan te leggen, te verrijden, etc. en is inclusief e-learning, online toets en certificaat.

Consortium Beroepsonderwijs

TRANSFERS beLICHT is partner van het Consortium Beroepsonderwijs. Deze samenwerking heeft tot doel om fysiek veilig & respectvol werken te stimuleren in het onderwijs Zorg & Welzijn, waarbij de juiste werkhouding en de haptonomische verplaatsingstechnieken centraal staan.

Digibib 2.0

Docenten en studenten van aangesloten ROC’s kunnen het e-learningprogramma afnemen via de Digibib 2.0 van het Consortium Beroepsonderwijs.

Train de trainer

Docenten die met de e-learning gaan werken, volgen enkele dagdelen training van TRANSFERS beLICHT, om daarna de studenten optimaal te kunnen begeleiden bij het praktijkonderwijs.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Transfers Belicht - veilig werken in de zorg

Voor informatie en bij belangstelling voor een van de trainingen, graag contact opnemen.