Persoonlijk

TRANSFERS beLICHT wordt geleid door Tinie Hake (1959).
Na haar opleiding aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen, is zij tot 2000 als fysiotherapeute werkzaam geweest in enkele particuliere praktijken en in een verzorgings­tehuis. In de loop der tijd heeft zij zich gespecialiseerd in de haptonomie (Academie voor Haptonomie en Kinesionomie te Doorn, 1993-1995). Nadat zij in het verzorgingstehuis betrokken raakte bij de problematiek van het tillen en verplaatsen van bewoners, is zij haar kennis en vaardigheden vanuit de fysiotherapie en de haptonomie gaan gebruiken om cursussen te verzorgen.

Na het afronden van de docenten­opleiding in de haptonomische til- en verplaatsings­technieken, heeft zij in 2002 het trainingsbureau TRANSFERS beLICHT opgericht.

TRANSFERS beLICHT zet diverse (freelance) docenten in. Alle docenten hebben een ruime werkervaring in de gezondheidszorg (fysiotherapeut, oefentherapeut, wijkziekenverzorgende) en als docent / trainer fysieke belasting / verplaatsingstechnieken op haptonomische basis.

Als eigenaresse van TRANSFERS beLICHT verzorgt zij zelf een belangrijk deel van de trainingen, waardoor zij inmiddels een zeer ruime ervaring heeft in diverse sectoren van de gezondheidszorg. “Het is voor mijzelf iedere keer weer een geweldig fijne ervaring om te zien dat de trainingen daadwerkelijk bijdragen aan het prettiger werken in de zorg.”

error: